Steg 4 – Ta ett steg tillbaka

Som titeln antyder är det nu dags att ta ett steg tillbaka, låter kanske lite konstigt, men jag vet av erfarenhet att det är viktigt. Se det som att du under en period gått in väldigt hårt för någonting, t.ex. jobbet, du jobbar mycket övertid och tänker inte mycket på annat. Det funkar alldeles utmärkt ett tag, gör du det för länge så kommer du gå in i väggen, mer eller mindre allvarligt. Resultatet blir oftast att man går från 110% till 0%, man kan inte längre lyfta ett finger för det man gör. Därför är det viktigt att, som jag nämnt flera gånger redan, ta det i ett rimligt tempo. Förändringar som du nu jobbar på om du följt den här hemsidan händer inte över en natt. Det tar lång tid och är inte en quick fix, det är en start på ett bättre och mer spännande liv.

Jag är optimist men jag är även realist. Jag vet att av 100 personer som börjar läsa på den här sidan och verkligen vill göra något så är det antagligen inte mer än 1 person som verkligen kommer ta action och ändra sin situation. Det är helt ok. Jag tänker inte heller försöka övertala någon att köra om dom verkligen inte vill, jag säljer ingen produkt utan delar bara med mig av information som jag tror kan hjälpa vissa.

Så, för att återgå till ämnet. Nu är det dags att unna sig lite, det kan vara vad du vill. Har du följt stegen hittills har ditt liv antagligen ändrat sig ganska mycket och det är skitbra, det ska du fortsätta med. Men du måste även ta lite paus och reflektera. Du ska inte glömma bort dina polare eller nära och kära. Jag rekommenderar också att du är lite försiktig med vad du pratar om, jag säger inte att du ska ljuga men att berätta att du tänker börja prata med främmande tjejer och liknande kan tas emot fel. Det är inte riktigt socialt accepterat att göra så. Men prata gärna om hur du kommit igång att gymma och vad du tycker om det osv.

Helst reser du bort några dagar och bara funderar på hur din resa har gått hittills och hur det känns inför framtiden. Kanske även prova på något nytt? En ny sport? Badminton t.ex. är enkelt för alla att spela.

Det måste inte vara en sport eller en resa, det viktiga är att du tänka lite på något annat och får lite mer perspektiv.

Vill du vara riktigt galen kanske du kan unna dig att köpa en sexdocka. Har du följt stegen hittills har du ju slutat kolla på porr och det är nog lite tråkigt att bara använda handen och fantasier, så kanske kan en fleshlight eller en sexdocka vara kul. Jag har dock inte testat så jag vet inte. Googlade lite snabbt och hitta en hemsida om sexdockor, blev lite sugen själv får jag erkänna.

Jag lovar att snart kommer vi igång med det du kom hit för, att börja prata med tjejer.

Sålänge, lycka till och följ nu alla förberedelser så när det väl är dags, då har du bra grund att utgå ifrån.