Snus istället för alkohol

Om du känner att du dricker för mycket ska du självklart söka professionell hjälp, men om du ännu inte har utvecklat ett fullskaligt beroende eller bara vill ha extra hjälp kan det vara en idé att testa snus istället.

Bästa snuset för att ersätta alkoholen

Om du vill prova att snusa istället för att dricka alkohol kan vi lova att kaliber snus är det bästa snuset på flera sätt. Det är ett av de populäraste snusmärkena i Sverige och tillverkar en mängd olika smaker. Du kan välja mellan exempelvis klassisk snussmak eller den vita varianten som har en ljusare ton av tobak. Om du vill ha något med lite mer riv i så har kaliber även snus som är extra starkt. Snuset har en välbekant tobakssmak med inslag av citrus. Ett ytterligare stort plus med kaliber är att de är snälla mot din ekonomi då de är mycket prisvärda. Kalibers snus är tillverkat enligt Swedish Matchs höga kvalitetsstandard vilket gör att du kan känna dig trygg med deras produkter.

Byta ut en dålig vana

Att byta ut en dålig vana mot en mindre dålig vana kan vara ett av de bästa sätten för dig som behöver förändring i ditt liv. Eftersom snus innehåller nikotin kan det ge ett slags lugn som hjälper dig att hålla tankarna från alkoholen. Att istället kunna stoppa in en prilla när suget efter alkohol gör sig känt kan för många vara en mycket god hjälp. Att snusa är ju dessutom inte alls lika farligt som att missbruka alkohol.

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *